Alkohol

Alkohol er et organisk opløsningsmiddel, som er kræftfremkaldende og forbundet med flere end 200 forskellige sygdomme med kort- og langsigtede konsekvenser.

Alkohol er et nydelsesmiddel, som du kan blive afhængig af, men holder du op med at drikke for meget er der store sundhedsgevinster at hente.

Et internationalt studie viser at drikker du mere end syv genstande om ugen, stiger risikoen betragteligt for at dø for tidligt.

Sundhedsstyrelsens nye rådgivning, for lavrisiko-forbrug af alkohol, anbefaler at kvinder ikke drikker mere end 7 genstande om ugen, og mænd ikke mere end 14 genstande om ugen.

 

 

Vin og alkohol

Afhængig af alkohol

Når du drikker, oplever du måske en række glæder, som de fleste mennesker forventer er mere positive end negative, men samtidig øges risikoen for et misbrug af alkohol.

Sådan påvirker alkohol din krop

Sådan påvirker alkohol din krop

Alkohol begynder at ændre din hjerne cirka 30 sekunder efter den første drink

start januar måned uden alkohol

Godt Nytår 2020 - start januar måned uden alkohol

Julen er overstået, og med duften af gran, julegløgg, julebryg med julesnaps - og måske et ekstra glas rødvin, er det tid til at skrue ned for de usunde vaner.

tips til en bedre nattesøvn

10 tips til en bedre nattesøvn

Søvn og sundhed – 10 tips til en bedre nattesøvn

Cookies er med til at gøre din oplevelse på hjemmesiden endnu bedre. Ved brug af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies.
Ok